LEASING PÅ ZOE LIFE

Fra kun kr 2959,- pr. mnd.!

Kampanjen varer til 31.12.2019

LEASINGTILBUD!

Nå kan du lease nye Renault ZOE med utstyrsnivået LIFE fra kun kr 2959,- pr. mnd.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Eller ring oss på 61 11 33 40

BE OM PRØVEKJØRING

Forskuddsleie

kr 50 000,-

Når du ber om tilbud kan du fortelle oss nøyaktig hva du ønsker å betale i forskuddsleie.

Bindingstid

3 år

Årlig kjørelengde

15 000 km

Månedspris

kr 2 959,- Be om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Du kan f.eks betale akkurat det du ønsker i forskuddsleie. BE OM TILBUD

Batteri, lading og rekkevidde

  • Nye Renault ZOE kommer med et helt nytt Z.E. 50-batteri med kapasitet på opptil 52 kWh. For deg betyr dette en rekkevidde på hele 395 km*

  • Batteriet kan hurtiglades med hele 50 kW effekt på DC-lading og lades med 22 kW på AC-lading.

  • Med DC-lading kan du få hele 150 km rekkevidde på bare 30 minutter.

  • Nye ZOE leveres med en ny ladekabel for lading i både IT- og TN-nettverk som har både Schuko- (2,1 kW) og Type 2-kontakt (3,6 kW).
*WLTP

VIL DU VITE MER OM

Nye ZOE?

LEASINGTILBUD!

Nå kan du lease nye Renault ZOE med utstyrsnivået LIFE fra kun kr 2959,- pr. mnd.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Eller ring oss på 61 11 33 40

Bilde av Odd Arild Ulimoen

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 99790548 eller send meg en e-post på odd.arild.ulimoen@motordata.no.

Odd Arild Ulimoen
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Haraldsen Auto
Storgata 54, 2870 DOKKA

Om Oss

Det hele startet da Harald Haraldsen i 1938 bygget sitt eget verksted i Parkgata, etter at han siden 1934 hadde vært ansatt som verkstedformann hos Dokka Auto. I august sto det nye verkstedet klart, og virksomheten ble kalt Haraldsen Bil & Mekanisk Verksted. Biler var det ikke så mange av på Dokka de første årene, men desto flere oppdrag for verkstedet fra andre verksteder og fra jord og skogbruk.

Etter krigen kom den første bergingsbilen på plass, med håndsveivd vinsj. Fra 1954 var Haraldsen også representant for Falken Redningskorps.

Da bilsalget ble frigitt i 1960 ble det stadig mindre mekaniske oppdrag, og mer bil. Fra 1957 var firmaet underforhandler for Volkswagen og fikk sin egen avdeling for VW i Parkgata samtidig som de leide plass i Dokka Autos lokaler til verksted for andre bilmerker.

I 1966 kom så alt under samme tak da det nye bygget sto ferdig, samme sted som bedriften holder hus i dag. I 1994 ble bygget utvidet med egen hall for nye og brukte biler, i 1996 ble et separat bygg for karosseriarbeid og kontrollhall for periodisk kjøretøykontroll innviet.

I 1971 ble selskapet omdannet til aksjeselskap og fikk navnet Haraldsen Auto AS, med Herman Haraldsen som daglig leder. Samme år ble firmaet forhandler av British Leyland og kunne levere biler fra Mini til Jaguar. Denne avtalen varte til 1978 da et nytt merke kom for full fart inn i det norske markedet: Mitsubishi.

Margit og Herman Haraldsen hadde den daglige ledelsen frem til 2000. Etter det tok Ragnhild Haraldsen Lien og Morten Lien over driften. Haraldsen Auto AS driver i dag med salg av nye og brukte biler, mekaniske reparasjoner, karosseriverksted, lakkering og bilglass.

Høsten 2016 ble Haraldsen Auto AS også forhandler av Renault og Dacia, som nå tilbys sammen med Mitsubishi.